fbpx
Nieuws

Nathan breidt boortorenpark flink uit

Nathan Projects, het boorbedrijf van Nathan, heeft zijn machinepark uitgebreid naar achttien boormachines met gekwalificeerd personeel.

Begin 2020 had Nathan Projects nog slechts de beschikking over zeven boorteams voor het boren van bronnen voor warmtepompen. Dat zijn er nu dus achttien, waarvan elf in eigen beheer. De andere zeven boormachines komen vanuit een samenwerking met verschillende partners.

Doorlooptijd verbeterd

“Een groot voordeel van extra boormachines is dat de doorlooptijd sterk is verbeterd. Waar in 2020 de doorlooptijd tweeëndertig tot veertig weken bedroeg, is dit in 2021 aanzienlijk verlaagd naar circa acht tot twaalf weken”, aldus Nathan. Bij het berekenen van de doorlooptijd gaat Nathan uit van een standaard bron zonder beperkingen. En verder moet het met eventuele meldingen of vergunningen ook meezitten.

Nathan Projects uit ’t Harde is het uitvoeringsbedrijf binnen de Nathan groep. Nathan Projects is in 2015 ontstaan uit de fusie van de Nathan uitvoeringsbedrijven Thermoplus, Thermo Actief Benelux en ThermoDynamic.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.