fbpx
Nieuws

Het beursleven in installatieland heeft even stilgelegen. Van 12 tot en met 14 oktober staat de Nationale Energieweek op het programma: binnen dit concept zijn onder meer de vakbeurzen Energie en Prefab ondergebracht, net als Zero Emission Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

De beurzen zijn tegelijkertijd in de Brabanthallen. Naast een aanbod van 20.000 vierkante meter beursvloer, wordt een inhoudelijk programma geboden. In 12 theaters wordt een inhoudelijk programma opgetuigd met in totaal ruim 200 lezingen. Bij Prefab en Energie zal de focus vooral liggen op het verduurzamen van de gebouwde omgeving en het industrialiseren van de bouw en installatiesector.

Vakbeurs Energie staat vooral in het teken van duurzaam. Het evenement in Den Bosch staat goed aangeschreven bij de voorschrijvende markt, adviseurs en installateurs die werk maken van duurzame oplossingen en vernieuwende energieconcepten. Tijdens het bezoek kan ook een kijkje genomen worden bij industriële toepassingen of de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer.

Waterstof en warmtepompen

Veel aandacht ook voor waterstof. Tijdens het evenement worden ook de Dutch Hydrogen Days georganiseerd. Hier zullen de kansen en uitdagingen van waterstof in mobiliteit en de gebouwde omgeving besproken worden. Op woensdag 13 oktober ligt de waterstoffocus op de gebouwde omgeving, het raakvlak met de installatiebranche. Op donderdag 14 oktober wordt het Nederlands Warmtepomp Congres gehouden. Programma daarvan is hier te vinden. met als registratie voor aanmelding.

Inschrijven voor de Nationale Energieweek in Den Bosch is kosteloos, en kan vanaf 17 augustus via deze link. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.