fbpx
Nieuws

Nederlands Warmtepomp Congres

het vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) organiseren samen het Nederlands Warmtepomp Congres. Dit is op donderdag 14 december, in het hotel Van der Valk in Veenendaal.

Aandachtspunten

Tijdens dit congres wordt een actueel en realistisch beeld geschetst van de kansen en mogelijkheden voor warmtepompconcepten in woningen. Verschillende segmenten binnen de Nederlandse woningbouw – van bestaande bouw tot nieuwbouw en van de individuele woningen tot appartementencomplexen – stellen specifieke eisen. Welk systeem is in welke situatie het meest geschikt? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten daarbij? Hoe kunnen bron, warmtepomp en afgiftesysteem optimaal samenwerken? Wat is het beste recept voor een integrale aanpak?

Op deze en tal van andere vragen wordt tijdens het congres antwoord gegeven. Aan de hand van spraakmakende voorbeeldprojecten geven deskundigen per bronsysteem (hybride, grondgebonden, lucht) uitleg over alle ‘ins en outs’. Zo doen bezoekers kennis op en worden ze tegelijkertijd geïnspireerd door concepten die nu al in de praktijk worden gebracht.

Project van het Jaar

Een speciaal afsluitend onderdeel van het congres is de uitreiking van de ‘Warmtepompproject van het Jaar’-award. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage kan levert aan de energietransitie.

Aanmelden kan via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.