fbpx
Nieuws

Nefit doopt toestel: 9000 serie

De al veel getoonde en besproken nieuwe designketel van Nefit heeft een naam gekregen: de 9000-serie. Hiermee breekt de Deventer ketelfabrikant met een lange traditie van toevoegingen met -Line, zoals TopLine, ProLine, en EcomLine. De naam werd zichtbaar op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Het toestel wordt de nieuwe standaard van cv-ketels van het Bosch-concern, waar Nefit internationaal onder valt.

Solo en combi

Het nieuwe toestel komt op 1 januari in een 25, 35 en 50 kW solo-variant op de markt. Voor de combi-toestellen moet de branche nog even geduld hebben, die worden later in 2017 verwacht. In het toestel zit een voor Nefit nieuwe warmtewisselaar. De Deventer ketelfabrikant zet sterk in bediening en monitoring via internet, en heeft ook het aantal componenten verder teruggebracht.

Meer cv-ketel nieuws op de mat

Meer over de nieuwe ketels van de grote merken in het septembernummer van vakblad Installatie en Sanitair. Hierin een overzicht van alle stookseizoenintroducties van 2016/2017.

2 reacties op “Nefit doopt toestel: 9000 serie

  1. Inst. bedr. JK schreef:

    Oude warmtewisselaar van voormalig concurrent Radson (Bosch) opgepoetst, omdat eigen ontwikkelafdeling het ook niet meer weet. Na alle ellende van de afgelopen jaren. Pfff wat een afgang van een ooit zo trots NL-bedrijf.

  2. […] is zoals eerder aangekondigd, uitgebreid met twee voorraadtoestellen voor het hoogste segment. De designketel van de fabrikant uit Deventer heet, heeft met de AquaPower Plus HRC30 en 45 twee CW6 varianten van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.