fbpx
Nieuws

Nieuw meetinstrument voor snel werken

Testo, de meetinstrumentenspecialist uit het Zwarte Woud, introduceert een nieuwe generatie multifunctionele meetinstrumenten: de nieuwe testo 400 is het universele meetinstrument voor iedere meetprofessional en overtuigt met smart technologie, snelle inzetbaarheid en comfortabele bediening.

Met de testo 400 breidt Testo zijn meetinstrumentenportfolio op een slimme manier uit. Hij is naadloos te integreren in het uitgebreide sensorpakket van Testo. Daarnaast zijn ook de Testo Smart Probes te combineren met de universele meter. De testo 400 zelf biedt innovatieve functies die zijn gebruikers in alle opzichten werk uit handen nemen en inclusief een volledige documentatie direct op locatie mogelijk maken.

Snel wisselen

Bij de nieuwe testo 400 kunnen alle sondes heel eenvoudig en snel tijdens het meten worden gewisseld. Dat maakt het opnieuw starten overbodig. Aansluiten en direct verder gaan met meten.

De testo 400 kent helder gestructureerde en duidelijke meetmenu’s die de gebruiker snel en eenvoudig door de hele bediening loodsen. Een stoplichtsysteem beoordeelt de meetresultaten objectief en duidelijk – voor foutloze meetresultaten volgens de normen bij alle debiet- en behaaglijkheidsmetingen.

Universeel toepasbaar

Dankzij het brede voelerassortiment is de meter breed inzetbaar. Van metingen in cleanrooms, tot klimaatmetingen in kantoren of klaslokalen. Zet de testo 400 aan, sluit de passende sensor aan en meten. De sensorportfolio omvat digitale bluetooth-sondes, digitale kabelsondes, de Testo Smart Probes plus NTC- en TE-temperatuurvoelers (type K). Nieuw in het assortiment zijn vijf digitale Pt100-temperatuursondes.

Als sondes gekalibreerd moeten worden, dan is dat onafhankelijk van het meetinstrument mogelijk. De testo 400 kan gewoon met andere sondes worden gebruikt, terwijl de betreffende sondekoppen in onderhoud zijn en gekalibreerd worden.

In plaats van na het meten nog naar kantoor te moeten, kan men de documentatie van de meting direct op locatie bij de klant afsluiten. De meetrapporten incl. meetwaarden en klantgegevens kan men comfortabel per mail versturen en worden bovendien in het instrument opgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.