fbpx
Badkamer in beeld

Finion nieuwe premiumlijn V&B

De nieuwe Finion badkamercollectie van Villeroy & Boch is een luxueuze premium collectie, verkrijgbaar in verschillende combinaties. De nieuwe lijn wordt deze maand op de Duitse vakbeurs ISH voor het eerst getoond.

Sterk materiaal

De 10 verschillende typen wastafels zijn allemaal gemaakt van TitamCeram, het sterke, ultradunne materiaal dat het Duitse merk op de vorige ISH presenteerde. Deze wastafels kunnen gecombineerd worden met diverse meubelmodellen, verkrijgbaar in 10 kleuren.

Bad met verlichting

Ook onderdeel van de collectie is een vrijstaand bad van Quaryl (kwarts en acryl). Dit bad kan aan de onderkant afgewerkt worden met een metallic ring. Ook optioneel is de toevoeging van verlichting aan de onderkant. Het bad is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren, de metalen ring in 3 kleuren. Dit bad heeft, net zoals de wastafels, dunne randen en is daarmee ook geschikt voor kleinere badkamers.

Veel variatie

Ook in de rest van de collectie is veel aandacht besteed aan de toepassing van licht. Alle meubels en één van de twee spiegels hebben dimbare verlichting die met een afstandsbediening naar wens is in te stellen. De meubels zelf variëren van een strakke wandplank tot een losse opbergkast en diverse wastafelconsoles. Er kan naar wens zelfs een telefoonlader aan het meubilair bevestigd worden. Ook in de meubels zijn weer slanke, dunne randen te zien, gecombineerd met scherpe hoeken. De kleuren van het meubilair werden geïnspireerd op het kleurenpalet dat Gesa Hansen ontwierp voor de Artis wastafels. Binnen één meubel zijn meerdere kleuren te kiezen. Er kan dus gevarieerd worden in de kleuren van het frontje, het binnenwerk en de planken. De collectie is bekroond met een iF DESIGN AWARD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.