fbpx
Badkamer in beeld

Nieuwe basisserie voor badkamer

Geberit komt met een nieuwe basisserie voor de badkamer. Deze serie komt naast de bekende basisserie Geberit 300. Dit is de voormalige Sphinx 300-serie, die na de overname door Geberit van naam veranderd is.

De serie heet Renova en mikt op projectmatige nieuwbouw en renovatie, en de relatief eenvoudige particuliere badkamer voor een aantrekkelijk prijsniveau. De Renova-familie is een tijdloze serie die bestaat uit de basis badkamerseries Renova, Renova Plan – met meubelprogramma – en Renova Compact. Deze laatste serie biedt XS-oplossingen voor kleine badkamers.

Het keramiek in de serie heeft ronde of rechthoekige lijnen, en bestaat uit wastafels, toilet en bidet in wandhangende en staande varianten.  De Renova baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten, voor een grote of kleine badkamer. Net zoals de baden bieden ook de douchebakken in verschillende situaties een oplossing.

Met meubels

Geberit Renova Plan is een basic badkamerserie met een compleet meubelprogramma voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De verschillende badkamermeubels zijn afgestemd op de keramische producten. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zowel voor wandkranen als voor kranen gemonteerd op de wastafel én met of zonder overloop. Ook is er een trendy Slim Rim wastafel met een slanke rand te verkrijgen. De badkamermeubels kunnen individueel worden samengesteld en zijn voorzien van geïntegreerde grepen en een praktische indeling met legplanken of laden. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, lava mat, iepen generfd of eiken donker.

Kleine badkamers

De Geberit Renova Compact serie is uitermate geschikt voor renovatieprojecten van kleine sanitaire ruimtes. De wastafels en meubels zijn extra compact gemaakt. Het Renova Compact wandcloset is enkele centimeters minder diep dan standaard wc’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.