fbpx
Nieuws

Nieuwe bestuursleden Uneto-VNI

Brancheorganisatie Uneto-VNI heeft twee nieuwe bestuursleden: Risco Balkenende (53, algemeen manager Breman Installatiegroep, foto links) en Armand Knoop (47, divisiedirecteur Traffic en Infra bij Imtech, foto onder). Beiden nemen plaats in het bestuur namens de Groep grote bedrijven waarvan zij respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter zijn.

Risco Balkenende neemt het voorzitterschap over van Jan Al. Balkenende wil zich vooral gaan richten op de ‘sociale paragraaf’ en de modernisering van de cao. Ook een herstel van gezonde marktverhoudingen, informatisering en BIM en aandacht voor veilig en gezond werken staan hoog op de agenda van zijn voorzitterschap.

Armand KnoopArmand Knoop neemt zitting in het bestuur vanwege de grote veranderingen op het gebied van verkeer en infrastructuur. De veranderende marktverhoudingen vragen volgens Knoop om nieuwe businessmodellen met meer nadruk op het ontzorgen van klanten.

Het bestuur van Uneto-VNI bestaat uit tien leden, twee vertegenwoordigers namens de kleine bedrijven, twee namens de middelgrote bedrijven en twee namens de grote bedrijven. Daarnaast hebben drie afgevaardigden uit de Techniek- en Marktgroepen zitting in het bestuur en is de technische detailhandel met één afgevaardigde vertegenwoordigd. Voorzitter van het bestuur is Titia Siertsema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.