fbpx
Nieuws

Kennisinstituut ISSO heeft een nieuwe versie ontwikkeld van Energiecijfers en –tabellen. Hierin staan kentallen over energiegebruik en de energiebesparing van diverse maatregelen. De kennis is online te raadplegen. Voorheen was dit werk in boekvorm bekend onder de naam Cijfers & Tabellen. Dit project is mede mogelijk gemaakt door RVO, Techniek Nederland en Wij Techniek.

De laatste versie van ‘Cijfers & Tabellen’ verscheen in 2007. Omdat veel mensen de data nog altijd toepassen, was het nodig de data te actualiseren. In de online tool is het eenvoudiger om de data te doorzoeken en het te gebruiken in rapporten. Bovendien is digitale kennis gemakkelijker actueel te houden.

Meer duurzame energieopwekking

De kennis is interessant voor adviseurs op het gebied van energie, milieu, techniek en innovaties, voor installateurs en energiebedrijven, en beleidsmakers bij milieudiensten en gemeenten die aan de gang gaan met energiemaatregelen. De gegevens helpen ook bij de keuze voor maatregelen die tot een duurzamere gebouwde omgeving leiden.

De online versie van Energiecijfers en -tabellen is gratis beschikbaar.

Webinar

Ook komt er een webinar van TVVL over de applicatie, op donderdag 3 december van 11.00 tot 12.00 uur. Het gaat specifiek over de applicatie Energiecijfers en –tabellen. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.