fbpx
Nieuws

Nieuwe directeur Duravit Nederland

De Nederlandse vestiging van Duravit krijgt een nieuwe directeur. Rob van den Maagdenberg (53) gaat de vertegenwoordiging van het Duitse badkamermerk in Nederland per april leiden. Hij volgt Anita van den Heuvel op, die het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor het merk, gevestigd in Den Bosch.

Van den Maagdenberg is een ervaren manager, en geen onbekende in sanitairland. Van 2006 tot 2014 was hij onder meer als managing director verantwoordelijk voor kranenmerk Grohe in Nederland en West-Europa. De afgelopen twee jaar was hij managing director bij Polyplastic. Rob van den Maagdenberg studeerde excutive MBA aan de RSM (Erasmus Universiteit) te Rotterdam.

2 reacties op “Nieuwe directeur Duravit Nederland

  1. Chantal schreef:

    Goed gedaan rob…wedenken nog vaak aan je….mvg..elise en chantal

  2. Marjan Molenaar schreef:

    Geachte directeur,

    Ik heb 6 jaar geleden een nieuwe badkamer gekocht en koos voor de Duravit Sensowash toilet pot. Na een jaar ging deze kapot, ik kreeg toen wel gelijk een nieuwe bril. Ook deze begaf het na een jaar, helaas buiten de garantie. Ik heb toen een nieuwe unit laten plaatsen, kosten bijna 800 euro. Ook deze unit ging na een jaar kapot. In 2019 kreeg ik toen een nieuwe bril. Nu 2 jaar later weer stuk. Uw telefoniste gaf aan dat het buiten de garantie valt en ik de monteur moet bellen. Dit gaat me toch wat te ver. Weer een nieuwe unit van pak weg 1000 euro? Dit kan niet de bedoeling zijn van zo’n dure wc bril die ik toen de tijd voor 2000 euro bij uw bedrijf heb gekocht. Hij heeft mij nu al bijna 3000 gekost door het laten plaatsen van een nieuwe unit. Je gaat er toch als klant van uit dat je dan tot in lengte van jaren een goed product koopt. Ik zou graag met u in contact willen komen om tot een passende oplossing te komen. Weer een nieuwe unit die na een korte tijd weer stuk gaat lijkt me geen oplossing.

    Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.