fbpx
Nieuws

Nieuwe editie vakblad, meer dan ISH

14 april verschijnt weer een nieuwe editie van Installatie en Sanitair. Met vanzelfsprekend veel nieuws over de ISH, maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Een kleine, wandhangende warmtepomp, zonder bodembron, maar gevoed door zonne-energie. De duurzame concepten met PVT-collectoren zijn in opkomst. Opmerkelijk is de versie van voormalig installateur Jan Putman, die er inclusief een ventilatiewarmtepompboiler een versie voor maakte voor acht woningen in Lent bij Nijmegen.

ISH

De dik dertien pagina’s over ’s werelds grootste installatievakbeurs puilen uit. De ISH in Frankfurt brengt de praktisch ingestelde installateur en badkamerprofessional weer een bak aan nieuws. De trends: connectiviteit is hét thema, de warmtepomp dé verduurzamer voor de energietransitie, slimme sensoren en inregeltools zorgen ervoor dat prestaties meetbaar worden, en natuurlijk: de laatste badkamertrends.

Pit en passie

Hoe kun je een gewone klant, zonder buitensporig veel inspanning, binden en een ambassadeur voor het bedrijf laten zijn? Aquarius Sanitair heeft in 10 jaar een eigen zinnige positie verworven als hoge segment badkamerbouwer in het moeilijke middensegment. Jeugdig elan, gecombineerd met krachtige keuzes. Een kijkje in het ondernemerschap van Martine Beijer, ter inspiratie voor elke collega.

No-nonsense innoveren

STI uit Oss wil laten zien dat complexe innovaties, zoals nul-op-de-meter, prima samengaan met een no-nonsense-aanpak. Michael Kuylaars: “We streven altijd naar de beste oplossing, maar doen daar niet onnodig ingewikkeld over.” Toch is het simpel houden van de bedrijfsvoering geen gemakkelijke opgave. Een eerste artikel in een nieuwe strategieserie over de installateur van de toekomst.

Klik hier voor een gratis proefnummer of een voordelig (proef)abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.