fbpx
Nieuws

Nieuwe rookgasmeter van EURO-INDEX

EURO-INDEX heeft haar klassieker onder de rookgasanalysers vernieuwd. De Eurolyzer S1 is de nieuwste telg aan de BLAUWE LIJN-stam, met onder meer vernieuwde bedieningsmogelijkheden.

Het toestel is geschikt voor inbedrijfstelling, inspectie en onderhoud van cv-installaties. Het ronde touchpad maakt het mogelijk het toestel in één hand te bedienen en daarnaast kan gewerkt worden met een 4,3” hr- touchscreen. Dat kan naar eigen smaak worden ingericht, door in te stellen welke meetfuncties wel, of juist niet zichtbaar zijn in het startscherm.

Historische meetreeks in rapport

Een andere nieuwe functionaliteit is Multi-memory. Hiermee kunnen de meetresultaten van achtereenvolgende metingen in één meetrapport gepresenteerd worden, zoals bijvoorbeeld een CO-meting in de stookruimte, een vollast- en een deellastmeting.

De Eurolyzer S1 kan worden voorzien van servicesysteem KWSe, waarmee het toestel jaarlijks wordt onderhouden en gekalibreerd en 7 jaar garantie wordt gegeven op het toestel en de verbruiksonderdelen, waaronder de accu, filters en sensoren. De Eurolyzer S1 is EN50379 deel 2 gecertificeerd, waarmee het instrument voldoet aan de wettelijke normen zoals de gasketelwet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.