fbpx
Nieuws

Resideo heeft het assortiment hydraulische toepassingen geactualiseerd. Voor de installatiesector komt Resideo daarom met nieuwe mengkranen en regelafsluiters, onder de naam ‘Centra’.

Een mengkraan of regelafsluiter mengt binnen het hydraulische circuit warm water van de ketelaanvoer met kouder water van de verwarmingsretour. Daarmee realiseren ze aangepaste aanvoertemperaturen en lage retourtemperaturen. Resideo werkt momenteel aan het voltooien van de volledige productlijn op dit gebied. Naast de bestaande standaardproducten volgen er binnenkort aanvullende uitvoeringen.

Vijf jaar garantie

Bij de uitbreiding en vernieuwing van deze productlijn vereenvoudigt Resideo ook de artikelnummers. Naast mengkranen en regelafsluiters zal Resideo het Centra-portfolio in de loop van het jaar aanvullen met andere productlijnen. De afmetingen en uitvoeringen van de producten zelf blijven ongewijzigd. Dit betekent dat zij volledig uitwisselbaar zijn met eerdere versies. Engineers en installateurs kunnen blijven vertrouwen op de lange bedrijfszekerheid. Resideo biedt vijf jaar garantie op het hele regelafsluiter- en mengkraanassortiment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.