fbpx
Nieuws

De tweejarige deeltijdstudie Gebouwgebonden Installatie Techniek van de Hogeschool Arnhem Nijmegen wordt nu ook aangeboden op het Grensland College in Ulft. De opleider wil met de verbreding van het aanbod inspelen op de grote vraag van de bedrijven in de streek naar goed gekwalificeerde technische medewerkers.

De Ad Gebouwgebonden Installatietechniek combineert belangrijke elementen uit de elektrotechniek en werktuigbouwkunde, met als rode draad: duurzaamheid, installatie-innovaties en gezond leefklimaat. Met de deeltijdopleiding kun je veel kanten op binnen de installatiebranche. Bijvoorbeeld als projectmanager, werkvoorbereider, bid-modeleur, technisch engineer, techniekverbinder, -innovator of -samensteller werken.

Praktijkdocent Ron Bosch geeft deze Ad-opleiding al sinds 2019 bij de HAN in Arnhem. “Bedrijven in de Achterhoek zitten te springen om hoger gekwalificeerd personeel met vakgerichte kennis van elementaire Gebouwgebonden Installatietechniek. In brede zin.” De lessen worden gegeven in Ulft in het CIVON.

Minimale vereiste is mbo-4 niveau, en een dienstverband in de installatietechniekbranche. Kennis van elementaire basis installatietechniek, zelfstandig werken, doorzettingsvermogen en een werkgever die je voldoende studietijd geeft, zijn een must. “En ambitie om je te ontplooien in de installatietechniek”, vult Ron Bosch aan.

Meer informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.