Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website voor Aralco

Aralco NVS, de Belgische fabrikant van ventilatieroosters en het vraaggestuurde ventilatiesysteem OxyGreen heeft haar website vernieuwd.

 

Volledig nieuw op de site is de ‘Productselector’. Dit is een middel om snel tot de juiste productkeuze te komen m.b.t. productseries ventilatieroosters, muur- en raamroosters en lamellenwanden. De vraaggestuurde ventilatiesystemen OxyGreen zijn volledig geïntegreerd in de nieuwe website. Dit geldt voor het basis systeem OxyGreen Vario, voor OxyGreen CO2 voor woningen, voor OxyGreen Collectief voor gestapelde bouw en voor het onlangs geïntroduceerde OxyGreen School. De technische informatie van alle productserie is uitgebreid. Verder is de informatie doelgroepgericht geplaatst, zodat opdrachtgevers, architecten, bouwkundige adviseurs, installatietechnische adviseurs, aannemers, verwerkers, installateurs, maar ook consumenten hun weg kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Handig houdertje voor werkschakelaar

Cao-onderhandelingen op scherp

All-in ketelcontract niet langer basis voor warmtetarief

Intergas start met terugname cv-ketels

Bosch komt met warmtepompboiler

‘Mobiliteit raakt installatievak steeds meer’