fbpx
Nieuws
Niko's 'snelste installateur' wint marketingprijs

Niko, fabrikant van schakelmateriaal, heeft de Bouwkennis Marketing Jaarprijs 2013 gewonnen met haar concept ‘De snelste installateur’.

 

 

De winnaar is gezamenlijk bepaald door de jury en het publiek tijdens de jaarlijkse marketingdag van Bouwkennis. Dit jaar kwam Niko met het concept ‘De snelste installateur’ als winnaar uit de bus. De jury roemt de kracht en de moed die Niko heeft gehad om grote spelers in de industrie aan te vallen.  

 

Niko is in Nederland een kleine speler op het vlak van elektrisch schakelmateriaal. Om marktaandeel te veroveren heeft Niko besloten zich te herpositioneren met een kostenefficiënte en unieke oplossing: voorgemonteerde schakelaars en wandcontactdozen die de installatietijd met 30% verkorten. Met het concept ‘De snelste installateur’ wordt er aangesloten bij de behoefte van de markt als het gaat om bouwtijdverkorting en het gemak van de gebruiker op de bouwplaats. Verder richt het concept zich op installatiebedrijven en op de ZZP’er.

 

De BouwKennis Marketing Jaarprijs 2013 is een jaarlijkse vakprijs voor marketingconcepten in de bouw, vastgoed en installatiebranche. Ook dit jaar hadden tientallen bedrijven vanuit de gehele kolom zich ingeschreven. Uit alle inzendingen zijn tijdens de voorrondes 3 finalisten uit de bus gekomen: ERA Contour met ‘de Smaaktuin’, Niko met ‘De snelste installateur’ en ORGA architect met ‘de Groene Bouwketen’.

 

Hieronder een filmpje over de campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.