fbpx
Nieuws

Ook SHK wijkt voor coronavirus

SHK trekt 48200 bezoekers

Ook de SHK in het gaat deze maand niet door. De beurs die van 10 tot 13 maart gepland staat in het Duitse Essen, wordt verplaatst naar 1 tot en met 4 september.

Dit heeft beursorganisator Messe Essen besloten, nu het coronavirus meer voet aan de grond krijgt in Europa. Op de SHK staan ongeveer 500 bedrijven. Vanuit Nederland is de beurs vooral populair vanwege het grote badkameraanbod, dat bijna de helft van het beurscomplex beslaat. Duizenden installatieprofessionals uit Nederland bezoeken de tweejaarlijkse beurs in het Ruhrgebied.

Eerder al werden de maartbeurzen Mostra Covegno in Milaan, en Light + Building in Frankfurt naar het najaar verschoven. “De gezondheid van bezoekers, standhouders en personeel staat boven alles”, zegt Oliver Kuhrt namens beursorganisator Messe Essen in een verklaring.

September beursmaand

September wordt daarmee een drukke beursmaand voor de installatiewereld. De SHK wordt dus van 1-4 september gehouden, 8 tot en met 11 september is de Mostra Covegno in Milaan, 8-10 september is de Installatie Vakbeurs in Hardenberg en de tweede helft van de maand staat Light + Building gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.