fbpx
Nieuws

Opnieuw slaat beurs editie over

Ook Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions slaan een editie over. De twee events stonden gelijktijdig van 7 tot 9 september gepland, nadat de beurzen al eerder vanuit maart verplaatst werden.

De beurs in de Haarlemmermeer Expo gaat naar dinsdag 16 tot donderdag 18 maart, waarbij dus feitelijk de editie 2020 definitief sneuvelt.

Volgens beursorganisator Good! Events hebben te veel exposanten twijfels of het verantwoord is om mensen samen te brengen op een vakbeurs. In overleg met de exposanten is besloten de events te verplaatsen. Solar Solutions is een internationaal event op het gebied van zonne-energie. Duurzaam Verwarmd is een event dat zich richt op duurzame installatietechniek. De beurs stond aanvankelijk gepland voor 17-19 maart van dit jaar, exact de week dat Nederland gedeeltelijk op slot ging.

Protocol

De vakbeurzen hebben sindsdien niet stil gezeten. Beursorganisator Good! is initiator van het protocol Veilig naar de Vakbeurs, waarbij spelregels zijn afgesproken voor organisatoren, standhouders en bezoekers van vakbeurzen.

Het zijn pittige tijden in beursland. Steeds meer najaarsbeurzen worden uit de agenda geschrapt. Zo werd eerder bekend dat de al eerder verplaatste vakbeurs Energie naar volgend jaar gaat. De Installatie Vakbeurs Hardenberg is van september naar november verplaatst, en de grote internationale beurzen SHK (Essen) en Mostra Covegno slaan een editie over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.