fbpx
Nieuws

Orange Climate neemt Inteco over

Orange Climate, ontwikkelaar en producent van duurzame klimaatsystemen, neemt Inteco over. Inteco is bekend vanwege haar klimaatplafonds, inductie-units en phase change materials (pcm).

Inteco, gevestigd in Boxtel, realiseert een omzet van circa € 20 miljoen, en heet vanaf nu OC Inteco. Orange Climate verwacht door de overname te groeien naar € 100 miljoen.

Orange Climate (OC) is een Nederlands familiebedrijf. Ze ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen. Orange Climate bestaat uit OC Autarkis, OC Verhulst, OC IMP Klima, OC Waterloo, OC Agri en OC Waterloo Middle East. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise met verkoopkantoren binnen en buiten Europa. Orange Climate heeft vijf productielocaties in Nederland, Slovenië en het Midden-Oosten.

Inteco is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor en productiefaciliteit in Boxtel. Inteco is al 25 jaar specialist is op het gebied van metalen klimaatplafonds. De in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde klimaatplafonds worden in heel Europa geleverd en gemonteerd. Inteco heeft een eigen testfaciliteit.

Inteco is in 1996 overgenomen door Verhulst Luchtbehandeling. Met de overname van Verhulst door Econosto werd Inteco onderdeel van Econosto. In 2002 werd Inteco weer zelfstandig en met de overname door de Orange Climate Groep zijn Inteco en Verhulst weer samen onder één paraplu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.