fbpx
Nieuws

Praktijkbegeleiders in zonnetje gezet

Opleidingsfonds OTIB heeft drie praktijkopleiders beloond met de titel TopCoach. Erwin Webbers (Schouten Techniek), Tom Peeters (IW Brabant-Zeeland) en Rob Kwakman (ETB Cas Sombroek) kregen dit jaar de eer. Video’s hieronder.

De titel TopCoach van het jaar wordt ieder jaar uitgereikt in de categorieën grootbedrijf, mkb en opleidingsbedrijf. De prijs is een blijk van waardering voor de inzet voor het opleiden en begeleiden van mensen die aan de slag gaan in de installatietechniek

Tom Peeters werkt bij IW Brabant-Zeeland waar hij een vijftigtal leerlingen begeleidt in een BBL-traject.

Erwin Webbers is leermeester bij Schouten Techniek, waar hij 30 leerlingen onder zijn hoede heeft. Bekijk de video om een impressie te krijgen van zijn werkwijze.

Rob Kwakman is chef monteur bij ETB Cas Sombroek in Volendam en al tien jaar praktijkbegeleider

Bij de jurering wordt gekeken naar vak- en beroepsdeskundigheid, maar vooral naar hun professionele grondhouding en hoe die zich in de praktijk uit. De nominaties voor TopCoach van het jaar kunnen worden voorgedragen door leerlingen, werkgevers en collega’s.

In het eerste nummer van Installatie in het nieuwe jaar portretten een groot artikel over de mensen en de kracht van goede begeleiding van instroom in de installatiewereld.

Dit waren de Topcoaches van vorig jaar.

Het is de zesde keer dat het opleidingsfonds deze wedstrijd organiseert. Doel is om aandacht te genereren voor de instroom van vaklieden en het overdragen van praktijkkennis in de installatiebranche

Wij Techniek, het opleidingsfonds van werkgevers en werknemers, werkt aan ontwikkeling en vernieuwing in de technische installatiebranche. Het fonds ondersteunt vakmansen vanaf hun eerste stappen in de branch met TopStartersdagenTopVakmanschapsdagen en TopMeesterschapsdagen en binnenkort de TopLeiderschapsdagen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.