fbpx
Nieuws

Praktische gids over zonne-energie

Praktische gids over zonne-energie

Feiten, tips, valkuilen in interessante cases over zonne-energie. Ze staan in de eerste zonne-energiegids: Op Zonnekracht Vooruit.

 

 
De zonne-energiegids maakt consumenten en investeerders wegwijs in de zonne-energiemarkt. De uitgave bevat de noodzakelijke informatie om op gedegen gronden een aankoopbeslissing te nemen, maar ook om de wereld van zonne-energie beter te begrijpen. In 27 hoofdstukken trakteert Arjan Eikelenboom, ‘solar energy advocate’ en initiatiefnemer van de informatieve website MisterSunshine.net de lezer op een groot scala aan feiten, geldbesparende tips, mogelijke valkuilen en inspirerende verhalen van mensen die al een investering in zonne-energie hebben gedaan. Het doel van de zonne-energiegids is om de voordelen van zonne-energie inzichtelijk en voor iedereen bereikbaar te maken. Dat is iets waarmee de markt zelf en de overheid nog altijd worstelt. Het gevolg is dat de zonne-energiemarkt zich in belangrijke mate als een ongeleid projectiel heeft ontwikkeld, waardoor het voor de consument maar ook voor bedrijven een hels karwei is om een professional te vinden die de mensen objectief kan adviseren. 

 

De zonne-energiegids wordt in de komende periode in een aangepaste versie ook in het buitenland uitgegeven. Op Zonnekracht Vooruit is in paperback en als e-book verkrijgbaar. De paperback kost 17,50 euro en het e-book 13,95 euro. Bestellen kan via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.