fbpx
Nieuws

PronkGroep neemt Combi B.V. over

Installatiebedrijf Combi B.V. uit Monnickendam maakt binnenkort deel uit van de PronkGroep. Dit is een grote technische dienstverlener voor een gezond binnenklimaat met vestigingen in onder meer Amsterdam, Bergschenhoek en Barendrecht en een steunpunt in Breda.

Combi bestaat al meer dan 35 jaar en levert als totaalinstallateur een compleet dienstenpakket aan opdrachtgevers in Noord-Holland. Bij Combi werken momenteel vijftien medewerkers en het bedrijf heeft een omzet van circa 4 miljoen euro. PronkGroep neemt alle activiteiten en mensen over. De naam van het Monnickendams bedrijf blijft ongewijzigd. Directeur Jos de Wolf behoudt de dagelijkse leiding.

Gunstig voor beide partijen

Bij Combi zorgt de verkoop aan PronkGroep ervoor dat de continuïteit voor collega’s, klanten en relaties ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. Directeur De Wolf: “PronkGroep is een gezond bedrijf waar de familiecultuur heerst. Hiermee kunnen wij ons goed vereenzelvigen. De overname biedt ons bedrijf nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers profiteren dankzij de samenwerking van diverse disciplines en diverse specialismen die PronkGroep groot hebben gemaakt als speler voor een gezond binnenklimaat.”

René Pronk, CEO van de PronkGroep: “Onze holding wil al langer haar positie in Noord-Holland verstevigen. Op dit moment heeft PronkGroep al een vestiging in Amsterdam en werken wij al voor veel opdrachtgevers in Noord-Holland. De overname van Combi is voor ons dan ook een mooie en logische vervolgstap waar we trots op zijn.”

De overname zorgt er volgens Pronk voor dat PronkGroep de klant nog beter van dienst kan zijn. “De expertise in grote ketelhuizen tot 3000KW en dikwandige installaties, services van grote installaties in gebouwen, scholen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen kunnen wij voortaan in eigen beheer aanbieden. Onze diensten voor een gezond binnenklimaat zijn daarmee op een nog breder vlak beschikbaar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.