fbpx
Nieuws

Raab Karcher ook Meer Met Minder

Raab Karcher ook Meer Met Minder

Bouwmaterialenhandelaar Raab Karcher gaat samenwerken met het energiebesparingsinitiatief Meer Met Minder. Gezamenlijk doel is om de bestaande woningvoorraad energiezuinig te renoveren.

 

Meer aanbieders

Meer Met Minder-directeur Chris Bruijnes verwacht veel van de samenwerking. “Door samen te werken met een gigant als Raab Karcher zullen we nog sneller onze groep met Meer Met Minder-aanbieders uitbreiden.” Meer Met Minder-aanbieders zijn bedrijven uit de bouw- en installatiesector die zich toeleggen op energiebesparing. Ze zorgen niet alleen voor de uitvoering van kleine en grote projecten, maar geven ook advies over verschillende maatregelen, subsidies en financieringsmogelijkheden.

Duurzame bouwmaterialen

Raab Karcher wil door de samenwerking de nummer één worden op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Gerhard Hospers, Adjunct directeur Greenworks van Raab Karcher: “Middels Raab’s Renovatiehuis hebben onze klanten een middel in handen om hun klanten te stimuleren om hun woning energiezuinig te renoveren. Raab Karcher stimuleert hierbij het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Zo zorgt ons Greenworks-label met duurzame bouwmaterialen al voor meer dan 30% van de omzet. De klanten van Raab Karcher die Meer Met Minder-aanbieder worden krijgen 50% korting op het totaalpakket dat bestaat uit een deelnemersbijdrage van Meer Met Minder, een speciale Meer Met Minder Greenworks training in de Greenworks Academy en het gebruik van RaabCalc om de kans om het project te mogen uitvoeren nog extra te vergoten. De samenwerking met Meer Met Minder past perfect in dat plaatje.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.