fbpx
Nieuws

Radiator voor hoge en lage temperaturen

Vasco lanceert Elia, een compacte lage temperatuur radiator met snelle responstijd én een hoge warmteafgifte voor elke ruimte. Het werkt in combinatie met zowel vloerverwarming- als koeling. Hij werkt optimaal met de lage aanvoertemperatuur van de warmtepomp, warmt efficiënt op en verdeelt warmte snel over de ruimte.

De Elia lage temperatuur radiator is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het geïntegreerde ventilatiesysteem zorgt voor een optimale en efficiënte verdeling van de warmte in de ruimte.

Door de integratie van de stille ventilatoren biedt de Vasco Elia een hoge dynamiek en een snelle responstijd bij zowel opwarming als afkoeling. Daarnaast verhoogt Elia de besparing van de warmtepomp, die door de radiator nog energie-efficiënter ingezet. De radiator werkt ook in combinatie met condenserende gas/olieketels.

De Elia is snel en eenvoudig te monteren. De radiator wordt stekkerklaar geleverd. Door de volautomatische bediening regelt Elia het toerental van de ventilatoren automatisch. Ook werkt de radiator vrijwel geluidloos.

1 reactie op “Radiator voor hoge en lage temperaturen

  1. Sjors Maas schreef:

    Geachte Heer, Mevrouw,

    Ik wil, als particulier, eventueel deze radiator aanschaffen en wil u om enkele gegevens vragen zoals afmetingen, prijzen, aankooppunten, enz.
    Bij voor baat dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.