fbpx
ISH 2019

Recordaantal bezoekers op ISH

Afgelopen week kwamen ruim 200.000 bezoekers af op ’s werelds grootste vakbeurs voor de installatietechniek, de ISH in Frankfurt. Dat was een recordaantal bezoekers. Bij de vorige editie, in 2015, lag het bezoekersaantal hier net onder. Hier vind je een overzicht van al het ISH-nieuws.

Veel uit buitenland

Op de ISH waren bijna 2500 exposanten. De volle beursvloeren werden voor bijna 65 procent gevuld door niet-Duitse exposanten. Ook de bezoekers komen steeds meer van buiten de landsgrenzen: 40 procent. Het merendeel van de internationale bezoekers kwam uit landen rondom Duitsland. Ook China, Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje waren goed vertegenwoordigd.

Tevredenheid

De deelnemers toonden zich erg tevreden over de beurs. Maar liefst 97 procent van de bezoekers was te spreken over de beurs. Vooral het grote aantal nieuwe contacten leidde aan de exposantenkant tot grote tevredenheid, met een score van 80 procent. Volgens 88 procent van de exposanten zijn de economische perspectieven voor de branche voldoende tot goed. De Duitse exposanten zagen met 93 procent de toekomst nóg zonniger in.

De volgende ISH in Frankfurt wordt gehouden van 12 tot 16 maart 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.