fbpx
Nieuws

Regeling voor dynamische energietarieven

Dynamisch energiemanagement is nu al mogelijk. Met een goede ruimteregeling kun je bij dynamische energietarieven je verwarmingssysteem sturen op tijden wanneer de prijzen het laagst zijn.

Eplucon is de exclusieve dealer van TECH Controllers. TECH Controllers houdt zich onder andere bezig met het ontwerp, de productie en de verkoop van apparaten voor intelligente verwarmingsregelingen.

De ruimteregelingen van Eplucon hebben de mogelijkheid om bedraad, draadloos of in een combinatie hiervan te communiceren. Ook kun je met onze ruimteregelingen zowel verwarmen als koelen. Alles is te bedienen door middel van de E-control (portaal van Eplucon) of via de app.

Sturen op energieprijzen

Voorbeeld van dynamische energieprijzen.

Met behulp van de E-control is het mogelijk om gebruik te maken van dynamische energiemanagement. Dit zorgt ervoor dat je je vloerverwarming en/of je warmtepomp kunt sturen op de tijden wanneer de energieprijzen het laagst zijn. Mocht je een cv-ketel hebben op gas, kun je dit uiteraard ook regelen met het TECH systeem. De ruimteregelaars zijn eenvoudig en snel te installeren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel is een samenwerking tussen Installatie.nl en Eplucon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.