fbpx
Nieuws

Remeha sponsort ‘The Iceman’

Remeha sponsort 'The Iceman'

Wim Hof, alias ‘The Iceman’ wordt vanaf nu ondersteund door cv-ketelfabrikant Remeha.

 

De leverancier van warmte, warm water en comfort ziet in de topprestaties van de ijskoude wereldrecordhouder sterke overeenkomsten met haar eigen producten, zo meldt Remeha in een persbericht. In Wim Hof heeft Remeha dus perfecte ambassadeur gevonden, vindt Arthur van Schayk, algemeen directeur van het Apeldoornse bedrijf.

Wim Hof  heeft diverse wereldrecords op zijn naam gezet. Zo heeft hij een marathon boven de poolcirkel in korte broek gelopen en zwom hij ooit op één ademteug onder ijs. Zijn methodes en trainingen waarin kou en hitte een rol spelen zijn wetenschappelijk onderzocht. Hof kan zijn lichaamstemperatuur zelf beïnvloeden, waardoor hij ongeacht de omstandigheden altijd beschikt over een lichaamstemperatuur van 37 graden Celsius.

 

Recordpogingen

De samenwerking tussen Remeha en Wim Hof bestaat onder meer uit een tweetal recordpogingen en verschillende mindset sessies. Op 18 oktober aanstaande om 16.00 uur zal Wim Hof zijn bestaande wereldrecord ‘in een bak met ijs staan’ proberen te verbeteren. ‘The Iceman’ zal hiervoor langer dan maar liefst 1 uur en 52 minuten zelfstandig moeten proberen zijn lichaamstemperatuur en hart- en bloedvaten te reguleren, zodat hij niet onderkoeld raakt. De recordpoging vindt live plaats in de studio van Radio Veronica. In december gaat Wim Hof voor nog een recordpoging; hij begeleidt een ‘IceRun’ waarbij méér dan 1.000 mensen 1.200 meter op blote voeten lopen op het ijs in Thialf.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.