fbpx
Nieuws

Rensa neemt Duco op

De ventilatietechniek van Duco is ook opgenomen in het assortiment van technische groothandel Rensa.

De producten van de Belgische fabrikant liggen vanaf heden in het schap van Rensa. “Duco is een toonaangevende Europese speler en een trendsetter op het gebied van ventilatiesystemen”, zegt Eelco Lok, hoofd categoriemanagement bij Technisch Handelsbureau Rensa. “Met Duco voegen we een naam uit de installatiewereld toe aan ons assortiment die bekendstaat om de hoge kwaliteit en die zich weet te onderscheiden met hoge energieprestaties door slimme vraagsturing.”

Warmtepompen

Vanaf januari 2020 zijn onder meer de ventilatiewarmtepompen en zowel C- (lokale afzuiging) als D-systemen (warmteterugwinning) van Duco verkrijgbaar bij Rensa. “Duco is een sterke naam bij nieuwbouwprojecten van woningcorporaties en overheden. Met het toevoegen van Duco komt Rensa tegemoet aan de wens van de installateur om altijd te beschikken over een breed en kwalitatief hoog assortiment ventilatiesystemen.”

Duco heeft een breed gamma aan totaaloplossingen voor residentiële woningventilatie ontwikkeld: systeem C, systeem D én warmtepompconcepten. Het bedrijf is de grondlegger van vraaggestuurd ventileren. Met de DucoBox Focus heeft Duco zonaal ventileren geïntroduceerd waarbij, naast het energievoordeel, de kwaliteit van de binnenlucht en comfort significant is gestegen.

Rensa is niet de enige groothandel die Duco voert. Het merk is ook verkrijgbaar via de Technische Unie en bij geselecteerde dealers zoals Burghouwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.