fbpx
Nieuws
Ruimtebesparende meerpompsinstallatie

Pompfabrikant Wilo komt met de Wilo-Siflux met een meerpompsinstallatie die volledig op maat van de installatie is samen te stellen.

 

Deze energie- en ruimtebesparende skid (meerpompsinstallatie) brengt Wilo in een standaarduitvoering die volledig op de individuele wensen van de klant kan worden afgestemd en een breed standaard-productenpallet voor verwarmings- en airco-toepassingen beschikt.

 

Compact maatwerk

De installatie is voor het transport van grote capaciteiten in verwarmings-, koudwater- en koelinstallaties. De skid (installatie) omvat maximaal drie tot vier parallel geschakelde en elektronisch geregelde inline-pompen. Hierbij heeft de gebruiker de keuze uit de droogloper-pompseries VeroLine-IP-E of CronoLine-IL-E. Twee tot drie van de pompen zijn daarbij steeds in bedrijf, terwijl de resterende pomp als reserve fungeert. Daarmee is een probleemloze werking van de installatie gegarandeerd in het geval dat één van de pompen uitvalt. Met name bij renovatieprojecten blijkt het ruimtebeslag van installaties doorslaggevend te zijn. Bij de ontwikkeling van de installatie werd uitgegaan van een compact en ruimtebesparend design, waarmee aan gebruikerswensen én omgevingseisen kan worden voldaan. In een speciale uitvoering kan de installatie worden geleverd met zuinige hoogrendementspompen van het type Wilo-Stratos GIGA. Voordeel voor de installateur is de toegankelijkheid, en de plug and play-uitvoering, waardoor de installatie snel in bedrijf gesteld en onderhouden kan worden. Het basisframe van de skid (meerpompsinstallatie) is voorzien van in hoogte verstelbare en geluidsisolerende trillingsdempers.

 

Meer zien?

De meerpompsinstallatie werd op de ISH in Frankfurt gepresenteerd. Meer noviteiten van deze beurs vindt u in ons vakblad, en in het fotoalbum op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.