fbpx
Nieuws

Samenwerking Thermagas en Geotherm

Samenwerking Thermagas en Geotherm

Thermagas (afgiftesystemen) en Geotherm Energy Systems (bodem/zonne-energie en warmtepompen) gaan samen werken in een nieuw bedrijf: ThermaNext.

 

 

Met de gezamenlijke bv ThermaNext willen de bedrijven ontwikkelaars, bouwers, installateurs en eindgebruikers een totaalconcept aan gaan bieden op het gebied van opwekking en afgifte van -vooral- duurzame energie. De producten van beide bedrijven worden gebundeld in energieconcepten en systeemoplossingen voor de woning en utiliteitsbouw. Doel hierbij is vooral oplossingen te bieden voor het verwarmen en koelen van kleinschalige en grootschalige nieuwbouwprojecten, en van opwekking tot afgifte systeemaanbieder te worden. De projecten kunnen vanaf het systeemontwerp, uitvoering, montage tot en met de oplevering volledig worden uitgevoerd met één aanspreekpunt en verantwoordelijke.

 

Thermagas is leverancier van lage temperatuur verwarmingssystemen, en bij installateurs vooral bekend door de Espace vloerverwarming- en vloerkoelingsystemen zijn. Geotherm Energy Systems bestaat sinds 1997 en levert duurzame systemen voor bodemenergie en zonne-energie, al dan niet in combinatie met warmtepompen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.