fbpx
Nieuws

Scholenevent over pompen

De Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP) organiseerde onlangs voor de eerste keer het ‘I Like Pompen Scholenevent’ op het Deltion College in Zwolle. Meer dan honderd leerlingen en docenten van diverse scholen kregen actuele informatie over pompen en pompsystemen.

Alle deelnemers bezochten vier Masterclasses over pomptechniek en -kennis. De Masterclasses werden gegeven door pompspecialisten van de CLP leden. In de CLP zijn alle grote leveranciers van pompen vertegenwoordigd. Dit event was het logisch vervolg op het succesvolle studieboek ‘I Like Pompen’, dat inmiddels al in de derde druk beschikbaar is. Het wordt door meer dan honderd docenten en door nog meer studenten gebruikt.

Prijs

De deelnemers konden meedingen naar de eerste CLP Award door het beantwoorden van een aantal vragen. De winnaar van deze Award werd Teun te Riele van het Aventus College Techniek & Mobiel. Voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis sloot de dag met een speech af.

De reacties van de studenten en docenten zijn dermate positief dat het CLP bestuur besloten heeft een tweede editie te gaan organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.