fbpx
Badkamer in beeld

Strakke douche-serie

Sealskin komt met een nieuwe serie douches met een modern, strak design. De Duka 1200 serie van de Waalwijkse badkamerspecialist komt op de markt met een draai-, schuif-, vouw- en pendeldeur, en is verkrijgbaar in veel verschillende standaard afmetingen voor vrijstaande toepassingen of plaatsing in hoek of nis.

Het design van de Duka 1200 douches kenmerkt zich door de grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning. De handgreep is geïntegreerd in het magneetprofiel, wat het glas vrij maakt van onderbrekingen, handig bij het schoonmaken. Het systeem bevat technieken als los te koppelen schuifelementen en scharnieren met instelbaar auto-close systeem.

DSealskin duka 1200 pendeldeur CR_PT2e douches uit de Duka 1200 serie zijn leverbaar in helder glas, maar ook in chinchilla figuurglas of met semi- gesatineerd glas, waarbij een keramische zeefdrukband midden op het glas is aangebracht. Een populaire transparante glasvariant, die tegelijkertijd een beetje privacy biedt. De hoogwaardig aluminium profielen zijn in mat zilver, zilverhoogglans en in wit uit te voeren. Maatwerk is mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.