fbpx
Nieuws

Seminars over duurzame scholen

Duurzaam Gebouwd organiseert op 27 en 29 september en op 4 en 6 oktober opnieuw een seminarreeks Scholen. De seminarreeks wordt georganiseerd om verduurzaming bij scholen te versnellen. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor schoolbesturen, directieleden, facilitair managers van scholen, architecten en senior professionals van de overheid en bedrijven.

Kennisgebrek

Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor de verduurzaming van scholen. 75% van de scholen heeft een label tussen C en F. Verder zijn er veel onnodige stookkosten en achterstallig onderhoud. De schoolbesturen zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, maar hebben lang niet altijd de juiste kennis in huis. Tijdens de seminars worden praktijkvoorbeelden getoond van gezonde en duurzame schoolgebouwen en er wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Aanmelden

De seminars starten om 09.00 uur en duren tot 13.00 uur. Aanmelden kan hier. Het programma is mede mogelijk gemaakt door een inhoudelijke bijdrage vanuit de Green Deal Scholen | Ruimte-OK en Stichting Duurzame Scholen.

Bekijk hieronder een video over de Brede School in Losser:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.