fbpx
Nieuws

Showroom voor Schell

De Duitse armaturenspecialist Schell uit Olpe heeft een nieuwe showroom met experience center geopend in het pand van de Nederlandse reseller Hamers & Kesber in Huizen geopend.

Hier kunnen architecten, aannemers en installateurs de meer dan 80 verschillende Schell-producten in de 125 m² grote showroom bekijken en een deel daarvan in de praktijk zien werken. Schell geeft in de showroom ook product- en installatietrainingen.

Hamers & Kesber vertegenwoordigt al meer dan zestien jaar de sanitaire oplossingen van Schell in Nederland. Om deze oplossingen beter aan klanten en installateurs te kunnen presenteren en ze daadwerkelijk met werkende producten kennis te laten maken, werd de Nederlandse showroom met experience center het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met Schell en Hamers & Kesber ingericht.

Naast een showroom met alle armaturen biedt het experience center twaalf werkende voorbeelden van de innovatieve producten en waterbeheeroplossingen van Schell, zoals het het eigen watermanagementsysteem SWS en Bluetooth-module voor kranen. Bovendien is er een trainingsruimte ingericht om uitgebreide producttrainingen te geven en er is een vergaderruimte beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.