fbpx
Nieuws
Siertsema juryvoorzitter Femme Tech Awards

Voorzitter van werkgeversorganisatie UNETO-VNI, Titia Siertsema, is benoemd als juryvoorzitter van de Femme Tech Bedrijven Award 2014. Zij neemt het stokje over van Ineke Dezentjé (FME-CWM).

 

 

 

De uitreiking van de Femme Tech Bedrijven Award vindt plaats op 11 november 2014 tijdens de Femme Tech Dag met als thema Vanzelfsprekend M/V. De Awards worden uitgereikt aan technische bedrijven, die zich op een bijzondere manier inspannen om meer technische vakvrouwen voor hun bedrijf te werven en te behouden. De winnaars van 2013 waren Croon Electrotechniek, DSM Nederland, Fokker Landing Gear en Argowil.

Drie Awards

Alle technische bedrijven met vrouwen in technische functies mogen meedingen naar een Femme Tech Bedrijven Award. Er is in drie categorieën een Award te winnen: één voor bedrijven tot 50 medewerkers, één voor middelgrote bedrijven (van 50 tot 250 medewerkers) en één voor grote bedrijven (meer dan 250 medewerkers). De Femme Tech Bedrijven Award is een initiatief van TechniekTalent.nu om bedrijven die het goed doen op het gebied van vrouwen en techniek in de schijnwerpers te zetten. Met de prijs wil TechniekTalent.nu bedrijven stimuleren om werk te maken van diversiteit.

Aanmelden
Technische bedrijven die zich graag door deze jury laten beoordelen, kunnen zich aanmelden voor de Award op www.techniektalent.nu. De aanmeldprocedure loopt tot en met 5 september 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.