fbpx
Nieuws

Slimme spIDer standaard op toestel

De lucht/water warmtepomp HP (Cool) Cube en de verwarmingstoestellen Base Cube 30/35 & Duo en Comfort Classic van Itho Daalderop worden met ingang van 1 oktober standaard voorzien van de spIDer Base thermostaat. Dit meldt de fabrikant op haar website.

De toenemende vraag naar een integrale oplossing voor het bedienen van het binnenklimaat in huis is de voornaamste reden voor de toevoeging. Door de meelevering kunnen bewoners eenvoudig op één apparaat hun verwarming en ventilatie bedienen. Ook nieuwbouwprojecten waar de genoemde toestellen zijn toegepast worden standaard voorzien van de spIDer Base.

Upgrade

De spIDer Base is een slimme klimaatthermostaat die de bewoner in staat stelt om verwarming, ventilatie en elektrische apparaten te bedienen via smartphone, tablet en pc. De toevoeging bestaat uit de Gateway die een aantal verschillende nieuwe functies beschikbaar stelt: het regelen van de verwarming in verschillende zones, inzicht in binnenluchtkwaliteit, aansturen en monitoren van het energieverbruik van elektrische apparaten, regelen van koeling in combinatie met een warmtepomp en altijd en overal bedienbaar via smartphone, tablet en pc.

Toestellen

De spIDer Base wordt bij alle verwarmingstoestellen meegeleverd, behalve bij de Base Cube 24/30 (13l) en de Base Cube 24/35 (16l). Deze varianten zijn vaak het cv-gedeelte van de HP (Cool) Cube combinatie, waarbij de spIDer Base standaard al is toegevoegd. De spIDer Base is er daarom bij het cv-gedeelte uitgelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.