fbpx
Nieuws

Sneller hybride warmtepomp aansluiten

Hybride warmtepompen sneller en beter aansluiten. Installateur Kemkens en de prefab-afdeling van technische groothandel Rensa ontwikkelden samen een universeel toepasbare aansluitset. De set wordt op dit moment voor het eerst op grote schaal toegepast. En het mooie is: de techniek komt voor de hele installatiemarkt beschikbaar.

De set bespaart niet alleen enkele uren montagetijd bij de installatie van een hybride warmtepomp; de ervaring van Kemkens leert bovendien dat de set met hydraulische scheiding leidt tot minder retourbezoeken en beter geoptimaliseerde installaties.

De set komt binnenkort via Rensa op de markt, zodat elke installateur het kan bestellen. Op dit moment is de exacte datum van marktintroductie nog niet bekend.

In dit Installatie Premium artikel lees je alles over ontwerp, onderdelen en de verschillende types van dit element. In Installatie #5, die 15 september verschijnt, meer informatie over de installatietijd en rendementsmetingen rondom hybride warmtepompen. Abonneren? Klik daarvoor hier.

3 reacties op “Sneller hybride warmtepomp aansluiten

  1. G. KEMPERS schreef:

    Ik wil nadere info voor een toekomstige warmtepomp gekoppeld aan een Intergas CV die in oktober geplaatst wordt. Mvg. Gerard Kempers

  2. E Schothorst schreef:

    Waar blijft de Blue Hearth ? de energie zuinige thermo akoestische warmtepomp ontwikkeld door TNO die wil ik samen met een intergas cv ketel al deze tussen oplossingen hoef ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.