fbpx
Nieuws

Hoe kan je als energie- of duurzaamheidsadviseur je klanten adviseren op het gebied van ventilatie en luchtdichtheid? TKI Urban Energy heeft een stappenplan opgesteld om dit voor elkaar te krijgen.

In de Routekaart Ventilatie en Luchtdichtheid is op overzichtelijke manier weergegeven hoe je dit kan doen, waarbij gelet wordt op het wooncomfort, de gezondheid en het energieverbruik van de bewoner.

De routekaart is primair bedoeld voor energieadviseurs, energiecoaches, energielokketten en installateurs. De routekaart kan met de bewoner doorlopen worden, om te nemen ventilatiemaatregelen op korte en lange termijn af te stemmen op zijn of haar wensen.

Met de routekaart kan je in zes stappen inzicht krijgen in de ventilatiebehoefte en luchtdichtheid van iedere ruimte in de woning, in de bestaande ventilatievoorzieningen én in de wensen en eisen die de bewoner stelt aan het ventilatiesysteem. En omdat ieder ventilatiesysteem alleen maar goed werkt als de bewoner bij het gebruik ervan aan de juiste knoppen draait, is er in de routekaart ook uitgebreid aandacht voor de instructie van die bewoner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.