fbpx
Nieuws

Systemair en Holland Heating fuseren

Via het Zweedse moederbedrijf waren ze al aan elkaar verbonden, maar vanaf 1 november 2015 vormen Systemair en Holland Heating samen één bedrijf. Beide bedrijven fuseren onder de naam Systemair B.V.. De beide locaties Harderwijk en Waalwijk blijven behouden en de naam Holland Heating zal voortbestaan als merknaam.

Systemair is fabrikant en leverancier van een zeer compleet assortiment in ventilatie en luchtbeheersing. In de fabriek in Waalwijk worden de bekende Holland Heating luchtbehandelingsunits geproduceerd, waaronder de HHFlex en de HHCompact. Holland Heating werd in 2013 overgenomen door het Zweedse Systemair. Vorig jaar werd Rucon opgenomen in Systemair

Gert Mulderij, momenteel lgemeen directeur van Systemair B.V. in Harderwijk, gaat dezelfde functie vervullen voor het fusiebedrijf. Jos van Dongen, op dit moment algemeen directeur van Holland Heating B.V., wordt productie directeur. Alle verkoopactiviteiten van Systemair B.V. vallen vanaf 1 november onder de verantwoordelijkheid van Wim Kampen in de functie van verkoop directeur.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.