fbpx
Nieuws

Op 21 juni organiseert Uneto-VNI een congres over samenwerken in de bouwsector. Dit doet de brancheorganisatie samen met Rijkswaterstaat, het Rijksvastgoedbedrijf en Bouwend Nederland. Het congres gaat over de marktverhouding en de toekomst van de bouw.

Meepraten

Voorzitter van Uneto-VNI Doekle Terpstra roept installateurs op om mee te praten: “Wij willen een bouwkolom waar redelijke rendementen kunnen worden gevraagd. Waar risico’s overzichtelijk zijn. Waar prijsduiken tot het verleden behoort. En waar sprake is van gelijkwaardigheid in de keten. Uw ervaring is daarvoor onontbeerlijk.”

“De toekomst van onze sector is rooskleurig. De technische dienstverlening gaat het verschil maken. Het speelveld is aan het veranderen. Maar veel partijen zien het nog niet, of willen het niet nog niet accepteren. Daarvoor is Marktvisie ontwikkeld. Een samenwerking van een grote hoeveelheid partijen die op een goede manier willen nadenken over de partijen in de keten. Hoe kunnen wij op een nieuwe manier dat speelveld betreden? En hoe kunnen we dat ook samen doen? Marktvisie als ruggengraat voor de toekomst.”

Het congres vindt plaats op 21 juni, van 15:00 tot 18:30 uur, bij Kasteel Woerden. Aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.