Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeuren bij Technische Unie

Groothandel Technische Unie staat voor een aantal wijzigingen in het managementteam. De groothandel krijgt nieuwe Inkoop en Verkoop-directeuren.

Huidig directeur Verkoop Steef Hallegraeff gaat per 1 januari 2024 met pensioen. Hallegraef werkte in totaal 17 jaar bij de landelijke groothandel, eerst als regiodirecteur, en vervolgens als directeur verkoop. Hij wordt intern opgevolgd door Aert Scheffers, die op dit moment directeur Inkoop is.

Nieuwe inkoopdirecteur

Voor zijn plek komt Fleur Fischer per 1 oktober 2023 naar de Technische Unie. Fischer is op dit moment directeur van DGC, een coöperatieve vereniging van 24 installatiebedrijven. Deze inkoopcoöperatie verzorgt collectief de inkoop van grote en middelgrote installatiebedrijven. Fleur Fischer werkte hiervoor in directiefuncties bij groothandelaren Solar en Conelgro.

Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor installatie (E en W) en industrie. In Nederland zijn er 41 vestigingen (verkoopkantoren, verkooppunten en pick-up points), 2 distributiecentra in Alphen aan den Rijn en Strijen, en een centraal hoofdkantoor in Amstelveen. Er werken circa 2000 mensen bij Technische Unie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Premium

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning

Pvt-paneel krijgt teracotta variant

Kabinet wil CO2-meter in elk klaslokaal

‘Teruglevertarief voor zonnepanelen is niet onredelijk’

Consument koopt warmtepomp op basis van één offerte