fbpx
Nieuws

Thermagas en Geotherm samen in concept

Geotherm en Thermagas introduceren volgende maand op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg hun samenwerking ThermaNext. Onder deze naam komen de bedrijven met een totaalconcept waarmee een project kan worden uitgevoerd van energieopwekking tot en met de energieafgifte.

Thermagas is leverancier van lage temperatuur verwarmingssystemen. Het bedrijf heeft met de Espace vloerverwarming- en vloerkoelingsystemen een eigen systeem. Thermagas introduceert op de Installatie Vakbeurs Hardenberg een compleet nieuw programma verdelers als aanvulling op het bestaande programma. Geotherm is al geruime tijd actief in de relatief nieuwe techniek die gebruik maakt van natuurlijke energiebronnen in de bodem, alsook zonne-energiesystemen al dan niet in combinatie met warmtepompen.

De opdrachtgever krijgt de expertise en kwaliteit van Geotherm en Thermagas en heeft voor het project één verantwoordelijk aanspreekpunt. De projecten kunnen vanaf het systeemontwerp, uitvoering, montage tot en met de oplevering volledig worden uitgevoerd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.