fbpx
Nieuws

Thermosmart in zee met Ketelplan.nl

Thermosmart, leverancier van slimme ketelthermostaten, gaat een samenwerking aan met Ketelplan.nl voor de installatieservice.

 

 

De dealer van A-merken cv-ketels gaat met haar eigen gediplomeerde monteurs en installateurs de uitrol van de slimme thermostaat verder vormgeven. Ketelplan.nl heeft de landelijke dekking en focus op service en milieu die Thermosmart wenselijk acht. Ook is het bedrijf Meer Met Minder-aanbieder.

 

De Thermosmart is een online thermostaat met apps voor die gebruikmaakt van Wi-Fi, die onafhankelijk van ketel- of energieleverancier bediening en monitoring van de HR-ketel mogelijk maakt. Thermosmart heeft binnenkort een aparte App voor iPhone en iPad. Bovendien is er voor Android een App in de Play Store. Eind vorig jaar werd de slimme thermostaat succesvol gecrowdfund. Sinds begin dit jaar is het product verkrijgbaar. In 2014 komen veel ketelleveranciers met thermostaten en apps die het op afstand bedienen van de HR-ketels mogelijk maken. 

1 reactie op “Thermosmart in zee met Ketelplan.nl

  1. […] zijn trends, dus waarom zou je daar als thermostatenleverancier niet op inspringen? ThermoSmart, één van de aanbieders van slimme verwarmingsthermostaten, introduceert ThermoArt: een statische […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.