fbpx
Nieuws

Toestelonderhoud kan effectiever

Hoe kun je als installateur nog meer halen uit service en onderhoud van verwarmingstoestellen? Beheer op afstand en effectief onderdelenbeheer zijn zaken waar veel installatiebedrijven nog winst kunnen behalen. En dat komt de effectiviteit van servicemonteurs ten goede: ze gaan goed voorbereid op pad, grijpen nooit mis in de bus, en bovenal: leveren de kwaliteit die de klant mag verwachten. Beheer op afstand en slim voorraadbeheer zijn de belangrijkste trends die het rendement en de kwaliteit van het installatiewerk fors verhogen.

In het webinar Slim Servicen, dat op donderdag 4 oktober gehouden wordt, krijgt de installateur die zich bezighoudt met onderhoud een kijkje in de toekomst. Het webinar is een samenwerking tussen Eisma Bouwmedia, onder meer uitgever van deze site, verwarmingsfabrikant Remeha en technische groothandel Rensa. Kijkers krijgen inzicht in nieuwe features van toestellen, nieuwe ‘connected’ onderhoudsconcepten, handvatten voor voorraadbeheer, en zien voorbeelden van collega-bedrijven.

Het webinar is bedoeld voor eigenaren, projectleiders, planners en monteurs die dagelijks met service en onderhoud van verwarmingstoestellen te maken hebben. Na aanmelding kunnen kijkers gratis deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers en moderatoren, en krijgt u tips en documenten.  De aanmelding is geopend.

Andere webinars bekijken, over rookgasafvoeren, warmtepompen of waterzijdig inregelen? Bekijk het aanbod hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.