fbpx
Nieuws
Training over de impact van social media

Wat is tegenwoordig de rol van social media en waarom zou ik als installateur gebruik maken van deze kanalen? De training Online Marketing in de Bouw gaat in op deze en andere vragen.

Nut van social media

Inge Sijpkens en Sascha Murk, beide gespecialiseerd in social media in de bouw- en installatiesector, vertellen tijdens de training hoe social media ingezet kan worden voor bijvoorbeeld het werven van klanten of vinden van personeel. Blogger Martijn Verspeek schreef eerder al over de (on)zin van social media.

LinkedIn

In het tweede deel van de training gaat u zelf aan de slag met LinkedIn. U maakt of optimaliseert uw eigen profiel en krijgt een heleboel handige tips. Bij dit gedeelte lopen nog twee trainers extra rond om u te helpen en vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Organisator van de training is Eisma Bouwmedia, uitgever van onder andere Installatie en Sanitair. De cursus vindt plaats op 12 maart bij MAstermate in Apeldoorn en duurt van 15.30 tot 20.00 uur incl. diner. Kosten zijn 295,- euro excl. btw. Meer informatie en aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.