fbpx
Uncategorized

84 badkamers in 8 weken

84 badkamers in 8 weken

De Groot Vroomshoop heeft een uitdagende klus in het prefabriceren van 84 badkamers voor tijdelijke voorziening voor een woonzorgcentrum.

 

Voor de Viva! Zorggroep realiseert De Groot Vroomshoop Bouwsystemen momenteel een nieuwe interimvoorziening van 4250m2 over twee verdiepingen.

Grootste productiedruk ligt bij de badkamers. De 84 sanitaire ruimtes moeten namelijk in 8 weken worden geprefabriceerd. Het aantal en de tijdsdruk op het werk waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor prefabricage. Badkamers zijn in een gebouw uiterst complexe ruimtes waar ook nog eens veel disciplines samen moeten komen. De badkamers zijn seriematig geproduceerd in een productiehal van De Groot Vroomshoop. Alle disciplines werken hierdoor optimaal samen. Het bouwen, installeren, tegel zetten, afmonteren en transportgereed maken van de badkamers zijn zo perfect op elkaar afgestemd. Dit alles heeft, naast een sterke daling van de faalkosten, ook geleid tot een minimum aan transport en afval. De badkamers worden volledig ingeseald en ‘plug & play’ op de bouwplaats geplaatst. Pas op het allerlaatste moment in de afbouwfase worden de badkamers geopend.DeGrootVroomshoop.Badkamer.1klein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.