fbpx
Nieuws
Afzuigbox draadloos gekoppeld aan ventilatie-wtw

In 62 woningen van Woningstichting Nijkerk zijn de decentrale wtw-unit voor ventilatie draadloos gekoppeld aan een nieuwe mechanische afvoerbox voor badkamer en toilet.

 

 

Hierbij hebben de seniorenwoningen in Nijkerk de primeur van de ClimaRad MaxiBox, de eigen mechanische afzuigbox van de marktleider in decentrale wtw’s. maxiboxDe box heeft een capaciteit van 300m3/h bij 200 Pa en is draadloos gekoppeld aan het ClimaRad 2.0 toestel dat in de woonkamer staat. Dit betekent dat de ventilatie in de woning, ondanks de decentrale opstelling, toch centraal en op elkaar afgestemd kan functioneren zonder afzonderlijke componenten.

Henk van Goor van Uniek Installatieadvies was als adviseur betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van dit project. Paans Installatietechniek heeft de montage voor haar rekening genomen.

1 reactie op “Afzuigbox draadloos gekoppeld aan ventilatie-wtw

 1. Sluis schreef:

  Geachte lezer,

  Gaarne wil ik u even informeren betreffende de afzuigbox die bij ons is geinstalleerd.

  De resultaten wat betreft dit apparaat zijn o.i.z., beneden niveau, of het ontbreekt ons aan de kennis om daar mee om te gaan.

  Het apparaat werkt naar behoren bij het douchen, maar bij het verlaten van het toilet drijven nare geuren naar de 1e verdieping`.

  Wat wij ook proberen om in het toilet afzuiging te verkrijgen, het gaat ons niet lukken.

  Wij hebben aan de hand van onze ervaring anderen buurtbewoners gevraagd om reacties. Deze waren zeer matig over dit apparaat.

  Graag zouyden wij wat meer informatie van u.

  Met vriendelijke fam.A.J.Sluis.
  Gruttolaan 29.
  Nijkerk.
  tel.033 7520287.
  mob.0651828430.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.