fbpx
Nieuws

Branchevereniging viert jubileum met leden

Branchevereniging viert jubileum met leden

Uneto-VNI heeft gisteren met een kleine duizend leden en haar medewerkers het 10-jarig bestaan van de fusievereniging gevierd in Utrecht.

 

 

Uneto-VNI ontstond tien jaar geleden uit een fusie van Uneto en VNI. Hierdoor werden E- en W-bedrijven, en de elektrotechnische groothandel ondergebracht in één branchevereniging. In het Beatrix Theater werd voorzitter Marcel Engels na zeven jaar uitgezwaaid, en kende de nieuwe voorzitter, Titia Siertsema haar vuurdoop. Siertsema was hiervoor tien jaar directeur van de installateursvereniging. Erik van Engelen volgt haar hierin op.

 

Forumdiscussie

VNO-NCW-voorman Bernard Wientjes, benoemd tot meest invloedrijke Nederlander, en voormalig topzwemmer Pieter van de Hoogenband spraken de leden van de branchevereniging toe over kansen en mogelijkheden in de markt. Ook leidde BNR-Nieuwsradio presentator Rens de Jong een forum. Hierin besprak Claudia Reiner van het Limburgse installatiebedrijf Caris & Reiner de rol van haar bedrijf in ketensamenwerking. Martijn Dekker van DIGIT Elektrotechniek lichtte zijn strategie rond personeelsbeleid en klantbeleving toe. Marinus Schimmel van Strukton Worksphere legde uit hoe de branche met beheersconcepten eerder en langduriger aan tafel kan blijven bij de opdrachtgever. Gabri Martèl van Expert Groep liet de toehoorders zien hoe de detailhandel, door strategische keuzes te maken op gebied van service en beleving, juist toekomst en groeimogelijkheden heeft in de turbulente markt.

Ruth Jacott.JPGNa het plenaire programma werd er geborreld, gegeten en genetwerkt, en was er in de foyer van het Beatrix Theater een optreden van zangeres Ruth Jacott.

 

Een terugblik in beeld en tweets vindt u hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.