fbpx
Nieuws

Burgmans start meubelprogramma

Burgmans start meubelprogramma

Burgmans Sanitair heeft de badmeubelcollecties van het merk Looox overgenomen, en gaat deze onder eigen label verkopen via een beschermd dealernetwerk.

 

 

De badmeubelen werden tot op heden op de markt gebracht door RM&CØ, het bedrijf dat ook de afvoergoten van Easydrain in Nederland verkoopt. Burgmans Sanitair, gevestigd in Capelle aan den IJssel, importeert ook sanitairmerken zoals AboutWater (Boffi/Fantini kranen), Artweger (douchewanden, stoomdouches en douche-badcombinaties) en Fantini (kranen). Alape, die jarenlang ook door Burgmans werd vertegenwoordigd, valt sinds vorig jaar onder Dornbracht Nederland.

 

Exclusief showroom

Burgmans gaat de collectie onder eigen label in Nederland vertegenwoordigd en komt exclusief voor de detailhandel op de markt. “Deze werkwijze maakt het mogelijk om detaillisten exclusiviteit en toegevoegde waarde te bieden ten opzichte van het aanbod in de markt en op internet”, zegt directeur Pascal Burgmans op de vakbeurs ISH in Frankfurt.

 

Drie series

Burgmans cool 100 kleur haciendaDe collectie Burgmans badmeubelen bestaat uit drie series, Cool, Nice en Straight, in breedte variërend van 60 tot 160 cm en in verschillende kleuren. Alle meubelen, inclusief kolomkasten zijn voorzien van softclose laden. De Burgmans-spiegels en -spiegelkasten zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, van 60 tot 160 cm. De wastafels zijn verkrijgbaar in keramiek of mineraalsteen. Alle spiegels zijn voorzien van verwarming, TL-verlichting en aan/uit-schakelaar. De spiegelkasten hebben dubbelzijdige spiegeldeuren en zijn voorzien van een glasplanchet, een stopcontact en softclose scharnieren. Naar wens kan een spiegellamp of LED-lamp worden toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.