fbpx
Uncategorized
Eerste winnaars 'Beste Fitter' bekend

De eerste twee winnaars van de voorrondes in de strijd om ‘De beste fitter van Nederland 2012’ zijn bekend. Danny Wagenaar schreef in Uitgeest de eerste voorronde op zijn naam. Martin Reeuwijk beslechtte in Rijswijk de tweede voorronde in zijn voordeel.

 

 

Wagenaar, werkzaam bij Wolf Klimaat Service in Baarn liet Casper Mooijekind  (2) en Marco Strijland (3)van Baderie Leen uit MartinReeuwijkHoofddorp achter zich. Reeuwijk , medewerker van Rob Trouwborst Installatietechniek en Totaalonderhoud BV in Voorburg bleef Roy de Groot van Installatiebedrijf Schulte & Lestraden in Lisse (2) en Sicco Koene van Baderie Van der Valk in Naaldwijk (3) nipt voor.  

 

Alle zes strijden ze in de finale, op 1 juni in De Fabrique in Utrecht, naast de titel om de hoofdprijs van ‘De beste fitter van Nederland 2012’; een geheel verzorgd, tweedaags VIP-arragement voor twee personen naar het EK duel Portugal-Nederland, zondag 17 juni in de Oekraïne.

 

Aanstaande donderdag staat de derde voorronde gepland in Markelo. Donderdag 26 april is de voorlaatste voorronde in Best. De laatste voorronde vindt plaats in Heerenveen en wel op 10 mei. ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van fabrikanten Geberit met partners Grundfos, Honeywell en DEWALT.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.